Sebonytt oktober 2020

 

● Skötselråd nylackerade dörren: Ytterdörren torkas av med vanlig såpa och vatten. Se till att först försiktigt borsta bort eventuellt grus och dylikt innan ni torkar av med såpvatten. 

● Cyklar som fortfarande är uppmärkta i cykelställen kommer forslas bort och skänkas den 2:a november. 

● Målningen fortlöper och styrelsen har fått uppdatering av VFT att man beräknar arbetet färdigställt inom de närmsta veckorna. Man kommer måla socklarna runt om hela huset och det innebär att det behöver vara åtkomligt för målarna under altanen. Vad gäller de anmärkningar som inkommit om diverse missöden från målarnas sida skall vi diskutera med VFT om hur det smidigast skall åtgärdas. Om du inte rapporterat in skador till oss i styrelsen vill vi att du inkommer med det. 

● Föreningen har tecknat ett kollektivt bredbandsavtal med Comhem som gäller för alla lägenheter i föreningen.. Detta kommer träda i kraft 1 februari 2021. Föreningen bekostar den del av det kollektiva bredbandsavtalet som blir utöver den månatliga avgiften på 80kr som kommer att ligga kvar för varje hushåll. Mer information kommer inom kort. 

Vänliga hälsningar, Styrelsen