Sebonytt Augusti 2020

 

 

*Omlackering av dörrar har påbörjats. Målning av fasaderna pågår och arbetet flyter på bra. Som vi skrivit om i tidigare utskick drog tvätten av fasaderna ut på tiden och därför tog det längre tid än tänkt innan måleriet kunde komma igång. 

*Styrelsen kommer under den närmaste månaden att göra en inventering av träd på området om vilka som kan behöva att åtgärdas framåt. 

*Flera har upplevt problem med dörren till soprummet och vi vill informera om att när man stänger dörren behöver man “trycka” till den och invänta att det piper så att man vet att dörren stängts korrekt. Det händer att dörren står olåst med jämna mellanrum.

*Vid trädgårdskomposten finns anvisningar för var du ska lägga ditt trädgårdsavfall. Vår och höst blir det extra mycket avfall som komposten inte klarar av att bryta ner. Ta tillfället om ni har mycket växtlighet på er tomt att lägga grenar o.dyl i facket för kvistar. Det kommer att finnas en container för trädgårdsavfall tillgänglig mellan 21 sept-12 okt som vi hjälps åt med att fylla under höstens arbetsdag.

*Höstens gemensamma arbetsdag blir söndag 4 oktober. Vi samlas kl. 10:00.

*Det är inte tillåtet att borra/göra hål i husets reveterade ytterväggar. Tänk på att inte placera växter så att de kan skada fasaden.

Vänliga hälsningar, Styrelsen