SEBO-nytt Maj 2023

Sebonytt Maj 2023.pdf

 

 

Sebonytt  Maj 2023              

 

Stort tack till alla som medverkade på arbetsdagen 7 maj!  Dagen bjöd på strålande väder och vi var många som  målade, städade, rensade, åt korv och umgicks.

  • Det har skapats en “Laddstolpegrupp” som består av 

Tobias Olsson, Per Johansson, Sven- Erik Månsson och Peter Johansson. Gruppen kommer driva frågan angående var, hur och när laddstolpar till elbilar eventuellt kan placeras på området.

  • Förtydligande om gräskantsansvar:

Som vi skrev i förra Sebonytt står det i våra trivselregler att varje lägenhetsinnehavare ansvarar för ogräsrensning framför ytterdörren, ända fram till och med motsatta grannens gräskant. Alltså även gräskanten. Prata och kom överens grannar emellan så att vi hjälps åt att hålla gångarna och kanterna fina. 

  • Det verkar stå en del cyklar i våra cykelställ som inte används. För att göra plats i cykelställen behöver vi rensa. Vi vill därför be er märka upp de cyklar som ska stå kvar och som används med det lilla snöret som medföljer Sebonytt. Bind fast det så att det är väl synligt. 

Söndag 4/6 flyttar vi de cyklar som inte är uppmärkta till utanför tvättstugan. Måndag 19 juni lämnas de till återbruket. 

Välkomna på årsmötet 1 juni, Bäckaslövsskolans matsal kl. 18.00!

 

Med vänlig hälsning, 

Styrelsen